4 september: 4WD Festival te Oss!

4 september: 4WD Festival te Oss!

4WD Festival is in 2016 terug op de kalender na de vier eerder met succes georganiseerde edities. Op 4 september a.s. is het weer 4x4 genieten in Oss, op het mooiste stukje off-road van Nederland! Diverse standhouders, nieuwe modellen, rallyauto’s en Dakar Trucks, alsmede demo’s van divers pluimage, maken van de dag een enerverende happening. Je mag dit dan ook niet missen!

4×4 Stand & rally/Dakar kampement

Het standhoudersdorp kan je niet missen, want direct bij binnenkomst waan je je in een enorme 4×4 wereld. Hierna loop je langs de Vrij Rijden off-road baan en komen de gemiddeld 200 auto’s je (bijna) tegemoet; uiteraard zit er een hek tussen. Hierna vervoeg je je op het rally/Dakar kampement, waar diverse rallyteams laten zien hoe bijzonder deze wereld is. Tel daarbij op, dat een groot deel van deze voertuigen tenminste twee keer de baan op gaan, om spetterende demo’s te geven.

Catering

Door middel van diverse catering stands, komt de inwendige mens niks te kort. Ook de koffiestands, in volledige 4×4 uitstraling, zorgen voor een frisse en tevreden bezoeker en standhouder.

Trial

Voor de niet heftig geprepareerde 4×4’s organiseren we, samen met Stichting Jeebee, een aantal Trial proeven waar mensen zich voor kunnen inschrijven. Een vier- tot vijftal proeven, waarmee de deelnemers aan het eind van de dag heuse prijzen kunnen winnen.

Roan 4×4 Warrior Challenge demo

Dit zijn de serieus geprepareerde 4×4’s. Met hun auto bedwingen ze verschillende obstakels, onder druk van een tijdslimiet. De uitdagingen zijn uitgezet in proeven, die speciaal zijn ontworpen om de teams en hun voertuigen te testen op hun offroad vaardigheden en vindingrijkheid.

4WD Festival warrior challenge

4WD FestivalMuziek

Uiteraard wordt het 4WD Festival voorzien van een gezellige en gemoedelijke musicale ondersteuning. We zijn hier nog mee bezig en kunnen op een later moment meer laten weten.

Speciale aanbiedingen

Voor 4WD Magazine abonnees , maar ook voor leden van 4×4 clubs en overige tijdschriften waarmee we samenwerken. zijn er speciale toegangsprijzen. Met je eigen 4×4 kun je een Vrij Rijden (inclusief een entreekaart) afnemen. Een dergelijke ticket kan via de ticketshop op de website worden aangevraagd,

Praktische informatie

Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Entreetickets kosten € 4,50,- per persoon. In de voorverkoop heeft men een korting van €1,50 per

4WD Festivalkaartje,- en betaalt men slechts € 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Als je met je 4×4 de offroad baan op wilt, dan betaal je voor een Vrij Rijden kaart € 22,50, ook hier geldt een korting in de voorverkoop van € 3,-. Hierin zit een entreekaart begrepen.

Meer informatie kan verkregen worden op de site: www.4wdfestival.nl of contact opnemen door te mailen naar 4wd@4wdmagazine.nl of te bellen met: +31(0)346-213154

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply

1 reactie

 • werner
  29/08/2018, 4:09 pm

  hallo oss ,
  ich möchte das 4 wd festival mit camper besuchen . anreise 08.09.2018 ! gibt es ein camping dicht beim eingang ? habe handicap + kann nicht lange laufen ! gibt es auch elektrizität dort ?

  viel erfolg .
  bitte um mail antwort – danke werner

  REPLY
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen