4WD Festival 2016 in woord en vooral in beeld!

4WD Festival 2016 in woord en vooral in beeld!

Waarom de gebaande wegen volgen als off-roaden veel leuker is? Dat hebben wij tijdens het 4WD Festival in Oss op 4 september jl. Zelf mogen ervaren. Het evenement werd door 4WD Magazine voor de vijfde achtereenvolgende keer georganiseerd. Het 4WD Festival is niet alleen voor eigenaren van een 4WD-voertuig. ‘Iedereen die interesse heeft in 4x4-auto’s, kan er kennis maken met de wereld van 4WD’, vertelt Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival, enthousiast aan FemmeFrontaal.

Naast de demo’s die er werden gegeven, wordt er door bezoekers die zelf een 4×4 auto hebben ook vrij gereden. We zien trotse eigenaren van bijvoorbeeld Land Rovers, Bowlers, Jeeps, Mercedessen, Unimogs en wat al niet voorbijkomen. Ze bestormen heuvels en bedwingen kuilen. Ook zijn er behendigheidsproeven en trials, die doorgaans met zeker fanatisme worden gereden.

Standhoudersdorp

Als we een kijkje nemen in het standhoudersdorp, dan zien we een hoop stands: van vakantiereizen tot de mooiste 4WD-auto’s, van alles staat er. We kunnen ons een geheel nieuwe kledinggarderobe aanmeten, maar we leren ook, dat er eenvoudig een tent bovenop een auto kan worden gemonteerd. Ook de kids vermaken zich opperbest in ‘kidsworld’, waar ze nek aan nek racen op de minikartbaan, of lekker aan het bonussen zijn op het springkussen.

4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen