4WD Festival editie 2016: ‘The sky is the limit’

4WD Festival editie 2016: ‘The sky is the limit’

Nadat we bij onze standhouders na afloop van de vorige editie ons oor te luisteren hadden gelegd, bleek, dat er ruimte voor verbetering was. Wij van 4WD Magazine/4WD TRavel willen het 4WD Festival tot een succesverhaal maken en ervoor zorgen, dat het over ‘tig’ jaar nog altijd bekend staat als een fantastisch uitje voor iedereen, die 4x4 in al z’n facetten een warm hart toedraagt.

Dit jaar hebben we het nóg meer gezocht in samenwerkingsverbanden. 4WD Festival is in samenwerking met Dakar Press/Ebert Dollevoet georganiseerd, waarbij de zaterdag tot VIP-dag werd gekroond. Dit was vooral op initiatief van bovengenoemde partijen. Op de zondag werd de vrij rijden baan (off-road baan) opengesteld, waarbij het evenement tevens tot een officieel ANVT-event is gebombardeerd. Zodoende kon je dus met je ANVT-pas op het terrein komen. Verder heeft Stichting JeeBee een aantal uitdagende off-road obstakels rondom het terrein opgezet, een mooie uitdaging voor de deelnemers en hiervoor werden aan het eind van de dag ook prijzen voor uitgereikt. Ook de mensen van de Motorclub ‘De Witte Ruysheuvel’ hebben zich enorm ingezet om deze vijfde editie van het 4WD Festival in Oss tot een succes te maken. Het koffiestandje stond gezellig naast de entree, zodat bezoekers met een goede bak koffie konden beginnen met genieten van het off-road spektakel.

Het standhoudersdorp stond anders uitgezet dan voorgaande jaren. Hierdoor werd een knusser sfeertje gecreëerd en ook een logischer loop voor de bezoekers. Dit tezamen met het grote aantal bezoekers dat op 4 september jl. naar het 4WD Festival kwam, maakt, dat deze editie met reden de start van een nieuw begin mag worden genoemd. De Rally- en Dakar bivakdeelnemers stonden als vanouds mooi in een stoer kampement opgesteld en voor de kleintjes onder de bezoekers was er een heuse kartbaan opgesteld. Als je hier iets verder doorliep, dan kon je genieten van de Roan 4×4 Warrior Challenge demo met een aantal hele enthousiaste deelnemers (of niet Frans?! – zie foto). En mede dankzij de sponsors Reedijk Banden Import, trail master by Maas en 4x4Polis.nl hebben we 4WD Festival kunnen uitbreiden naar wat het 4 september jl. was.

Waarschijnlijk vergeet ik een aantal namen, maar dat is geen boze opzet. Ik wil dan ook alle medewerkers, vrijwilligers, overige enthousiastelingen en anderen bedanken voor jullie inzet, steun en gedreven bemoeienis. Dankzij jullie kunnen we doen, wat we graag willen: het 4WD Festival jaarlijks organiseren.

Alvorens ik afsluit, wil ik -in willekeurige volgorde- toch nog wat mensen noemen: Marc, Marijke, Sven, Sjoerd, Niki, Vincent, Mieke, Dick, Hedy en uiteraard mijn grote trots Bink bedankt voor al jullie steun, genegenheid en vertrouwen!

Op naar een (nog mooier) volgend 4WD Festival!

Met zonnige 4WD-groet,

Sander van Zijl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen