4WD Festival in de media: Brabants Dagblad

4WD Festival in de media: Brabants Dagblad

OSS - ,,Je kunt gerust stellen dat vierwielaangedreven auto’s behoren tot het grote mensen speelgoed”, stelt Sander van Zijl van het organiserende 4 WD-magazine. Op het terrein De Witte Ruysheuvel is zondag het een komen en gaan van vierwielaangedreven auto’s in allerlei soorten.

Veel bezoekers melden zich met hun voertuig aan om een rondje op het circuit te maken. De toeschouwers staan veilig achter linten en kunnen spectaculaire dingen zien. Wie nog niet zo bedreven is, kiest op sommige plekken een wat gemakkelijkere route. Soms blijft een te overmoedige chauffeur op een zandbult steken, maar dan is er snel hulp om de auto vlot te trekken.
Er zijn ook speciaal geprepareerde auto’s die juist het avontuurlijke opzoeken. Maar ook deze bolides kunnen vast komen zitten. Dan komen de opmerkingen vanaf de zijlijn. De chauffeur is door de modder vrijwel onherkenbaar. ,,Je kunt je straks bij mij in de camper wel douchen maar wel met koud water “, kwam het gevat van een de toekijkende vrouwen.
De Dakarauto’s geven enkele keren een demonstratie, maar dan moet de liefhebber met zijn eigen auto wel van de baan zijn. Rondom de baan staat een als het ware een dorp met stands met spullen die te maken hebben met deze hobby.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen