Clicksrallyimages.com

Clicksrallyimages.com

Wij, Paul en Janine Goss zijn altijd al geïnteresseerd geweest in de rallysport en in de offroad wereld. meer dan 20 jaar hebben we zelf in onze Range Rovers de prachtigste ritten gereden (on- en offroad), maar de laatste jaren zijn we meer verzeild geraakt in het grotere werk. 

Vanaf 2014 zijn wij daar iets serieuzer mee aan de slag gegaan, en hebben we 3 jaar achter elkaar de Dakar rally gefotografeerd. Dat was geweldig, maar had toch een wrang staartje en daarom zijn we in 2017 voor ons zelf begonnen omdat het rallywereldje ondertussen zover in ons bloed zat dat we dat niet meer wilde missen. We zijn via Eelco Bekker betrokken geraakt bij het eb NK offroad, daar hebben we foto’s gemaakt tijdens de 3 bijbehorende wedstrijden en hebben ons eerste boek uitgebracht (eb NK offroad series 2017).  Vorig jaar, op 1 juli 2017, zijn wij met ons eigen bedrijfje begonnen: Clicks Rally Images.

Nu inmiddels bijna een jaar verder gaat het ontzettend goed en zijn we net terug uit Marokko waar we de Morocco Desert Challenge hebben gefotografeerd. We hebben een eigen website én fotoserver opgezet waar iedereen onze foto’s kan bekijken en eventueel na overleg met een eigen inlogcode de hoge resolutie foto’s zelf kan downloaden.

Dus neem eens een kijkje op www.clicksrallyimages.com, of op de Facebook pagina van Clicks !

4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen