Editie 4WD Festival 2016 loopt volop!

Editie 4WD Festival 2016 loopt volop!

Op 4 september aanstaande organiseert 4WD Magazine alweer de vijfde editie van het 4WD Festival in Oss. Het 4WD Festival zal dit jaar wederom nieuwe uitdagingen en spectaculaire demo’s bieden.

De locatie van het 4WD Festival is het uitgebreide Offroad terrein in Oss. Het festivalterrein wordt veranderd naar een heus 4×4 standhouders dorp & apart hiervan een rally/Dakar kampement en er zullen spectaculaire 4×4 demo’s plaatsvinden. Aan het definitieve programma wordt hard gewerkt en dit zal zeer binnenkort bekendgemaakt worden.

Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival: ‘Naar aanleiding van de vorige vier edities zijn wij in gesprek met verschillende rally- en Dakar teams, 4WD-gerelateerde bedrijven en automerken. Er zal weer veel moois te zien zijn op het 4WD Festival, dat is in ieder geval zeker. Ik kijk er naar uit om op 4 september een compleet 4×4 feest te kunnen tonen, waar je kunt kijken, beleven, maar zeker ook kunt vrij rijden en tevens kans maakt op deelname in de demo-rondes’.

In het kort

Het 4WD Festival is een evenement, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren. Ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder is er een horecaplein, een ‘kids world’, muziek en presentaties op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

4WD Festival BvdL_20150906_DSD_4532 BvdL_20150906_DSA_8422 BvdL_20150906_DSA_8317 BvdL_20150906_DSA_8151

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen