In het kort

Op 6 september organiseerde 4WD Magazine alweer de vierde editie van het 4WD Festival in Oss. Na het succes van vorig jaar, waarbij de bezoekersaantallen meer dan verdubbelden ten opzichte van het jaar ervoor,  was er dit jaar ook weer veel 4×4 vertier.

Locatie van het 4WD Festival was wederom de motorcrossbaan in Oss zijn. Het festivalterrein werd flink uitgebreid met veel spectaculaire 4×4 demo’s.

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich kunnen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zijn er demo’s met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden.

Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig:

‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

Via de website houden wij iedereen op de hoogte van al het nieuws en updates rondom het evenement.

______________________________________________________________________________________________________________________
4WD Festival routebeschrijving 2015