Tim Coronel/ Maxxis Dakar Team

Tim Coronel, een van Nederlands bekendste autocoureurs  is sinds 2007 actief in “Le Dakar”. Sinds 2010 rijdt hij de rally der rally’s in de soloklasse in zijn Super B Dakar Buggy. En niet zonder succes: elke editie in de soloklasse heeft hij in het eindklassement het podium behaald, waarvan twee keer als winnaar! Wij zijn vereerd Tim Coronel te mogen verwelkomen op ons 4WD Festival. Hij zal 4WD Festival officieel openen en natuurlijk de bezoekers trakteren op een spectaculaire demo en zijn racekunsten vertonen op de baan!

www.timcoronel.nl

Verzin een nieuwe naam voor dit team!

De Pajeros zijn er klaar voor en uiteraard hun bemanning ook. Pier Kerkstra en Sjoerd Willebrands Bakker weer in de oersterke, bijna 30 jaar oude Pajero 2,5 Tdi en Albert Roelofs en Stephan Willmann in de Pajero V6. En om het team helemaal compleet te maken, beide Pajeros en crew worden wederom super onderhouden door hun TOP monteurs, Jeroen Berting en Kees Jan Fierloos.

facebook.com/Rally-team-Classic-Mitsubishi-Pajero

Partner: Ride-On

Ride-OnRide-On Tire Protection is de meest innovatieve bandensealant en balanceergel in één. Helpt lek rijden te voorkomen! Wat Ride-On uniek maakt, is dat het een gel is die vloeibaar blijft gedurende de gehele levensduur van de band en ons ruime assortiment aan formules is specifiek ontwikkeld voor de behoeftes van elk voertuig. De sealant op waterbasis, verrijkt met Twaron vezels die zes keer sterker zijn dan staal, wordt in de band aangebracht via het ventiel of tijdens de bandenwissel. Het vormt een beschermende laag die zich hecht aan de binnenzijde op het loopvlak van de ban- en nergens anders; geen resten op velgen en ventielen en geen roest.

T4F Rallyteam

De gebroeders Erno en Gerard van Lieshout van het T4F Rallyteam uit het dorp Zeeland gaan de rallystrijd aan. Meer info vind je op:

www.facebook.com/T4FRallyteam

Onna-onna rallyteam

Vrouwen in de autowereld zijn schaars. Vrouwen die deelnemen aan woestijnrally’s al helemaal. Vreemd eigenlijk, want in gesprek met onze omgeving is er juist bij veel dames enthousiasme en interesse. Het is vaak een primeur om aan de start te verschijnen met een team wat compleet uit dames bestaat. Niet alleen de piloot en de navigator, ook de monteurs en het teammanagement van het onna-onna rallyteam zijn vrouw.

www.onna-onna.nl/rally

NK Offroad Racing

De organisatie van het NK ORR is in handen van de Stichting NTA en wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers, door medewerking van het RAC Twente. Eelco Bekker van eb-Personeelsdiensten levert een bijzondere bijdrage aan het kampioenschap; hij maakt het mogelijk, dat we weer een aantal bijzondere wedstrijden kunnen organiseren!

Wie zijn er zeker op het 4WD Festival te zien:

– Offroad Road Racing Holland met een Yamaha buggy en een Bowler Wildcat
– Eelco Bekker & Sybrand Booij met het ebRallyteam, tevens DAKAR 2018 deelnemer!
– Joost Hofmans
– Herman Schaeks
– Suzi’s Place Racing
– De Bowler Bulldog van Maurits vd Arend (Roompot Baja Borger)
– De Mitsubishi Pajero van Hans Weder
– De Bowler Tomcat van Will Schouten

En de teller loopt gewoon door, dus hoeveel het er uiteindelijk worden kan je op 9 september zelf aanschouwen. We kunnen je spektakel verzekeren!

Meer info: klik hier

Team Fire Ant

Jaap Betsema heeft met z’n  team en de Fire Ant Buggy serieus heftige avonturen beleefd in onder meer de Scorpion Challenge, de Croatia Challenge, de Baja 300 en uiteraard de Ultra4 wedstrijden. Zijn team staat op het 4WD Festival klaar om de buggy over het off-road parcours te laten knallen!

Clicksrallyimages.com

Wij, Paul en Janine Goss zijn altijd al geïnteresseerd geweest in de rallysport en in de offroad wereld. meer dan 20 jaar hebben we zelf in onze Range Rovers de prachtigste ritten gereden (on- en offroad), maar de laatste jaren zijn we meer verzeild geraakt in het grotere werk.

Vorig jaar, op 1 juli 2017, zijn wij met ons eigen bedrijfje begonnen: Clicks Rally Images.

Dus neem eens een kijkje op www.clicksrallyimages.com, of op de Facebook pagina van Clicks !

Team Dakar Speed

Met Maurik van den Heuvel achter het stuur en de hulp van Wilko van Oort, Martijn van Rooij en vele anderen is het Dakar Speed in voorbereiding op een volgende Dakar Rally. De prachtige en herkenbare Scania zal tijdens het 4WD Festival deelnemen aan de rally-demo’s. Reden om te komen dus!

www.dakarspeed.nl

DDW Rallyteam

Dutch Desert Wings Rallyteam is present tijdens het 4WD Festival 2018! Egbert Wingens en zijn team zullen ons verblijden met rally-demo’s op 09 september a.s. in oss. Meer info:

DDWRallyteam

Tilbox Rallyteam

Frank Tilburghs en zijn Tilbox Rallyteam present tijdens het 4WD Festival 2018. Te gek, ook het Tilbox Rallyteam rijdt demo’s en staat in het rallykampement tijdens de komende editie van 4WD Festival. Wij zijn verheugd met hun aanwezigheid!

Versteijnen Truck Racing

Vick Versteijnen is aanwezig op het 4WD Festival 2018 en daar zijn we hartstikke trots op. Het Versteijnen Truck Racing team neemt deel aan diverse rally’s in binnen- en buitenland. Zie:

Versteijnenracing

Studenten TT-Instituut

De studenten van het TT-Instituut zijn in september 2017 begonnen om een standaard 4×4 terreinauto om te bouwen naar een volwaardige rally-auto. Het doel van dit project was om in 2018 deel te nemen aan de Morocco Desert Challenge. Deze rally bestaat uit acht racedagen met een totale lengte van 2400 kilometer. Zie voor meer info:

facebook.com/ttinstituut.rallyteam.3

4x4 Service Valkenburg

4×4 Service Valkenburg

Zolang 4×4 Service Valkenburg bestaat nemen Maurice Ubachs en bijrijder Maurice van Weersch actief deel aan diverse soorten terreinautosport. Dit jaar aanwezig op het 4WD Festival.

Offroad Racing

Desert Daltons

The Desert Daltons

De Desert Daltons is een team bestaande uit 14 leden die samen deelnemen aan diversen Internationale Rally’s!

thedesertdaltons.nl

Oase Rally team

Oase Rally team

4 jaar geleden gestart in een Bowler Tomcat namen we deel aan het NK off-road. Drie jaar geleden deden we voor het eerst mee aan de Carta Rally in Marokko. Uiteindelijk hebben we de race uitgereden en zijn we geëindigd als eerste Nederlander met een 6de plek. Vorig jaar hebben we deelgenomen met een bowler wildcat, hier hebben we een 5.2 V8 in gebouwd. Het resultaat mocht er zijn, afgelopen jaar hebben we de Carta Rally gewonnen. Komend jaar zullen we nog deelnemen in Borger en volgend jaar de Marokko dessert challenge. Ons team bestaat uit 7 personen.

Facebook Oase Rally team

Truck Sport Brabant

Truck Sport Brabant

Ons team heet Truck Sport Brabant en rijden o.a. de Breslau rally in polen .Wij Casper van den Bogaert, Mark van den Hoek en Oskar van Dierendonck rijden extreme off road rallys; In moerassen en dichte bossen en velden. Dwz veel lieren in de moerassen en naukeurige kompas,gps en roadbook navigatie elkaar afwiselen. Te gek dat ze aanwezig zijn op de komende editie van 4WD Festival.

wheels4africa

Wheels4Africa

Wheels4Africa, opgericht in 2012, is een nog jonge en kleine ANBI stichting, die zich bezig houdt met het vervoer binnen de volksgezondheid in hoofdzakelijk West Afrika.

Meer info over de stichting, klik hier!