4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Tim Coronel/ Maxxis Dakar Team

Tim Coronel, een van Nederlands bekendste autocoureurs  is sinds 2007 actief in “Le Dakar”. Sinds 2010 rijdt hij de rally der rally’s in de soloklasse in zijn Super B Dakar Buggy. En niet zonder succes: elke editie in de soloklasse heeft hij in het eindklassement het podium behaald, waarvan twee keer als winnaar! Wij zijn vereerd Tim Coronel te mogen verwelkomen op ons 4WD Festival. Hij zal 4WD Festival officieel openen en natuurlijk de bezoekers trakteren op een spectaculaire demo en zijn racekunsten vertonen op de baan!

www.timcoronel.nl

T4F Rallyteam

De gebroeders Erno en Gerard van Lieshout van het T4F Rallyteam uit het dorp Zeeland gaan de rallystrijd aan. Meer info vind je op:

www.facebook.com/T4FRallyteam

Onna-onna rallyteam

Vrouwen in de autowereld zijn schaars. Vrouwen die deelnemen aan woestijnrally’s al helemaal. Vreemd eigenlijk, want in gesprek met onze omgeving is er juist bij veel dames enthousiasme en interesse. Het is vaak een primeur om aan de start te verschijnen met een team wat compleet uit dames bestaat. Niet alleen de piloot en de navigator, ook de monteurs en het teammanagement van het onna-onna rallyteam zijn vrouw.

www.onna-onna.nl/rally

LEEUW Rallysport

LEEUW Rallysport is a team that participates in the Dakar rally.

www.facebook.com/Leeuwrallysport

Schoones Dakar

Schoones Dakar is a Dutch originated rally team that participates with trucks in the biggest and toughest rally race of the world.

www.schoonesdakar.nl

Rallymaniacs

Al in 1998 begon Rallymaniacs met de eerste online berichtgeving over de Dakar rally. Sinds 2005 zijn we professioneel betrokken bij de grootste en belangrijkste rally van het jaar en met een eigen persteam van de partij. Het hele jaar door is Rallymaniacs wereldwijd bij rally-raids aanwezig. Zoals de Morocco Desert Challenge, de Silk Way Rally, de Tuareg Rally, de Serres Rally  en de Oilibya Rally.  Rallymaniacs verzorgt fotografie en persberichten voor veel wereldwijd bekende teams. Natuur mag onze persauto niet ontbreken tijdens het 4WD Festival!

www.rallymaniacs.nl

NK Offroad Racing

De organisatie van het NK ORR is in handen van de Stichting NTA en wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers, door medewerking van het RAC Twente. Eelco Bekker van eb-Personeelsdiensten levert een bijzondere bijdrage aan het kampioenschap; hij maakt het mogelijk, dat we weer een aantal bijzondere wedstrijden kunnen organiseren!

Wie zijn er zeker op het 4WD Fewstival te zien:

– Offroad Road Racing Holland met een Yamaha buggy en een Bowler Wildcat
– Eelco Bekker & Sybrand Booij met het ebRallyteam, tevens DAKAR 2018 deelnemer!
– Team Jeffry Derycke
– Herman Schaeks
– Interflame komt met hun Mitsubishi Pajero
– Bas4Cars komt met twee nieuwe in Nederland gebouwde Bowler Buldogs naar het festival.
– Valk Events komt met hun Toyota Landcruiser 200

En de teller loopt gewoon door, dus hoeveel het er uiteindelijk worden kan je op 10 september zelf aanschouwen. We kunnen je spektakel verzekeren!

www.nkoffroadracing.nl

Team De Rooy

Gerard de Rooy heeft met zijn team al meerdere Dakar overwinningen op zijn naam staan. Al ruim elf jaar is hij een fanatieke deelnemer aan de Dakar en is Petronas Team De Rooy Iveco daar en in andere rallies zeer succesvol!

www.dakar-derooy.com

www.dutchdesertwings.nl

Het DDW Rallyteam is een nieuw team. Er is gedurende het afgelopen jaar hard aan de DAF (ex Tontrans) gewerkt, waarmee in de Dakar rally 2018 gestart zal worden!

www.dutchdesertwings.nl

Mainstreet Offroad Racing Team

De prachtige GINAF 4×4 rallytruck van Erik van Vliet van Mainstreet.nl staat op het 4WD Festival samen met de imposante assistentietruck. Het is een prachtig stel, geschikt voor Afrika of Rusland. De trucks zijn te koop, al valt dat volgens Erik erg zwaar. Kom ze op 10 september tijdens het 4WD Festival bekijken! Info:

www.mainstreet.nl

Erik van Vliet en Dirk-Jan Schriek zijn present in het Rally Bivak tijdens het 4WD festival.

Polaris RZR demo’s

De Polaris RZR Cup , geïnitieerd door Polaris Benelux, is een ‘competitie’ met als algemeen doel: sportief plezier beleven met de Polaris RZR producten. Tijdens het 4WD Festival zullen ze de toeschouwers verblijden met diverse demo’s. Info:

www.polarisbenelux.com

Top Events Rally

Het Top Events Rally Team doet uiteraard weer met het 4WD Festival mee! Houdt de facebookpagina in de gaten en volg ze de komende tijd op de voet met alle voorbereidingen!

Facebook.com/TopEventsRally

Team Fire Ant

Jaap Betsema heeft met z’n  team en de Fire Ant Buggy serieus heftige avonturen beleefd in onder meer de Scorpion Challenge, de Croatia Challenge, de Baja 300 en uiteraard de Ultra4 wedstrijden. Zijn team staat op het 4WD Festival klaar om de buggy over het off-road parcours te laten knallen!