Tony Vergunst – Goudse Stroopwafels

Tony Vergunst – Goudse Stroopwafels

Wafels maken is een kunst, de lekkerste haal je bij Vergunst!

Mijn naam is Ron Vergunst en sinds 5 jaar heb ik samen met mijn vrouw Margaret de markten overgenomen van mijn Ouders. Ik ben de 3e generatie die op de markt staat met Stroopwafels. Mijn opa heeft dat 8 jaar gedaan, mijn ouders hebben dat 55 jaar gedaan en wij nu 5 jaar.

Onze wafels zijn gemaakt volgen het recept van mijn ouders. Wij verkopen onze wafels op 12 verschillende markten in de week. En nu dan ook voor het eerst op de 5e editie van het 4WD festival in Oss.

Altijd vers bereid in eigen bakkerij volgens eigenrecept en alleen verkrijgbaar bij Vergunst

De siroop die in het recept gebruikt wordt, is van zeer hoge kwaliteit door toevoeging van echte roomboter en suiker. Oorspronkelijk komt deze manier van stroop maken uit Engeland ( Golden One Sirup ) en heeft een veel hogere kwaliteit dan de vaak gebruikte rauwe stroop, gemaakt van rietsuiker en suikerbieten.

Margaret en ik hebben er zin in en hopen jullie te zien op 4 september.

www.stroopwafels-vergunst.nl

Vergunst

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen