Verfrissend

Verfrissend

Verfrissend is het woord dat we zoeken voor de editie 2018 van het 4WD Festival. Nieuwigheden en een fris windje zijn andere gedachten die bij ons overheersen, niet dat het niet goed was, maar een kan anders, of omdenken, kan geen kwaad! Daarom zijn we stevig bezig om van het 4WD Festival op 9 september a.s. te voorzien van frisse wind. Hierbij zoeken we naar nieuwe en andere input om de bezoeker te voorzien van een fantastisch event en dito off-road dag. Het Vrij-Rijden is in de veilige handen van de ANVT en op die samenwerking zijn we trots.

De werving van het rallybivak is in de betrouwbare handen van Blom Vision en Clicks Rally Images en wij zijn, met hulp van derden, bezig om het standhoudersdorp uit te breiden en de samenhang met de verschillende auto-importeurs en merken te versterken. We hebben inmiddels al toezeggingen van de merken Toyota, Jeep, Isuzu, Suzuki en UAZ en zijn bezig om de andere 4×4 merken uit te nodigen. Ook de sponsors zijn enthousiast over de komende editie en wij willen dan ook onze dank uitspreken voor het vertrouwen, dat we nu al weer van de diverse partijen hebben ontvangen.

Meer nieuws volgt spoedig, da’s misschien een beetje teleurstellend, maar dat er leuk nieuws aankomt en dat je dat kunt volgen via www.4wdfestival.nl en onze social media pagina’s is een ding dat zeker is. Houdt ze dan goed in de gaten, want er staan leuke dingen te gebeuren. Oh ja en in uitgave 9-2018 gewoon ook weer een vette special in 4WD Magazine! Let ook op alle actie die wij bieden, maar vooral ook onze standhouders.

Met enthousiaste 4×4 groet en namens iedereen van 4WD Festival zien we graag tegemoet op 9 september a.s.

Sander van Zijl

4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen