Verzin een pakkende naam voor dit nieuwe team en krijg een prachtig cadeau!

Verzin een pakkende naam voor dit nieuwe team en krijg een prachtig cadeau!

Geweldig, Fantastisch, Super, woorden schieten tekort dat wij  op het 4WD Festival in Oss mogen zijn!!! Na een zeer succesvolle Carta Rally in Marokko staan beide Pajeros weer in de startblokken voor een nieuw avontuur in de woestijn.

Wordt het weer Marokko of misschien Algerije of Tunesie? We kunnen het nu nog niet zeggen maar 1 ding staat vast, de Pajeros zijn er klaar voor en uiteraard hun bemanning ook. Pier Kerkstra en Sjoerd Willebrands Bakker weer in de oersterke, bijna 30 jaar oude Pajero 2,5 Tdi en Albert Roelofs en Stephan Willmann in de Pajero V6. En om het team helemaal compleet te maken, beide Pajeros en crew worden wederom super onderhouden door onze TOP monteurs, Jeroen Berting en Kees Jan Fierloos. Daar we op zoek zijn naar een nieuwe naam voor ons Rally Team, hier een extra reden om ons te bezoeken tijdens het 4WD Festival, diegene die met de meest pakkende naam komt voor ons nieuwe team, krijgt van ons een prachtig cadeau! Reden te meer om even bij ons langs te komen!!  Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op het 4WD Festival festijn in Oss op 9 september a.s. Graag laten we u onze Pajeros zien en het is vanzelfsprekend dat we u graag met informatie voorzien met alles rondom ons Rally team. Tot 9 september 2018 in Oss bij het 4WD Festival ! Pier , Sjoerd, Stephan, Jeroen, Kees Jan en Albert

4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen