Voorbereidingen zesde editie 4WD Festival gestart

Voorbereidingen zesde editie 4WD Festival gestart

Op 10 september aanstaande organiseert 4WD Magazine de zesde editie van het 4WD Festival in Oss. Na de successen van de vorige jaren, zal het 4WD Festival dit jaar wederom veel 4x4 vertier bieden.

Locatie van het 4WD Festival zal wederom de motorcrossbaan in Oss zijn. Het festivalterrein wordt flink verandert en er zullen nog meer spectaculaire 4×4 demo’s plaatsvinden. Aan het definitieve programma wordt hard gewerkt en dit zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival: ‘Naar aanleiding van de vorige vijf edities zijn wij in gesprek met verschillende rally- en Dakar teams, 4WD-gerelateerde bedrijven en automerken. Er zal weer veel moois te zien zijn op het 4WD Festival, dat is in ieder geval zeker. Ik kijk er naar uit met ons programma naar buiten te kunnen komen!’

In het kort

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

4WD Festival 2017

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen