WIN ACTIE: Maak kans op de iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam

WIN ACTIE: Maak kans op de iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam

Onlangs is het best verkopende iN-CAR CAM™ 312GW DASH CAM in België op de markt gebracht. Deze dashcam neemt video’s op tijdens het rijden, die zijn bedoeld voor privégebruik of als bewijs in het geval van een ongeluk. Oftewel: een geweldig gadget. En welke vader is er niet gek op gadgets?

Maaks kans op de iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam van Nextbase! Hoe? Bij aankoop van minimaal 2 entreetickets voor het 4WD Festival op 10-09-2017. 

*Actie is geldig t/m 14 augustus aanstaande. Bij het aankoop van minimaal 2 entreetickets maak je automatisch kans op de iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam van Nextbase.

De nieuwe dashcam heeft een verbeterd design, waaronder de gebruiksvriendelijke Click&GO powered magnetic car mount. Dankzij deze functie zijn snoertjes overbodig, en is het ophangen en verwijderen van het apparaat snel een eenvoudig. Daarnaast heeft de dashcam geïntegreerde wifi, waardoor je de opname via de NEXTBASE-app naar je smartphone kunt downloaden. Deze beelden zijn vervolgens eenvoudig te delen met vrienden, familie en zelfs je verzekeraar of de politie. Deze mogelijkheid kan nèt dat verschil maken voor je schadeclaim.

De 312GW heeft een supersnelle gps-functie, waarmee je reis uitgebreid is te volgen en de plaats van een ongeval en de snelheid waarmee het gebeurde precies is vast te stellen.
Dus, ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau? NEXTBASE helpt je uit de brand met zijn nieuwe iN-CAR CAM™ 312GW Dash CAM. Nu hoef je alleen nog minimaal twee entreekaarten voor het 4WD Festival af te nemen en dan maak je kans op deze superhandige dashcam te winnen!

Verkrijgbaarheid
De iN-CAR CAM™ 312GW Dash Cam is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten zoals Media Markt, Makro en Krëfel voor een adviesprijs van 139 euro.

Specificaties

•         Beeldhoek van 140 graden met full 1080p High Definition en 30fps

•         Ultra-helder 2,7” ledscherm voor eenvoudig terugkijken en probleemloze menubediening

•         Zeer heldere beelden dankzij de zesvoudige glazen lenzen

•         Ingebouwde G-sensor voor het automatisch opslaan van opnamen na een zware botsing of schok

•         SOS-databescherming voorkomt dat de opnamen verdwijnen door een botsing/incident

•         Eenvoudig te installeren, inclusief 4 meter lange 12v stroomkabel

•         Inclusief Click & Go montage

•         Ondersteunt SDHC-microkaartjes tot 32 GB

Nextbase

Over NEXTBASE
NEXTBASE is opgericht in 1999 met als doel het ontwerpen en produceren van betaalbare en veilige draagbare entertainmentsystemen van hoge kwaliteit. Dankzij zijn achtergrond in veiligheid was  NEXTBASE in staat als eerste zijn dashcams bij verschillende populaire Britse retailers onder te brengen. Vanuit het hoofdkantoor in West End, Surrey, biedt het bedrijf sales- en marketingondersteuning voor al zijn producten. NEXTBASE en zijn medewerkers zijn zeer gefocust op het leveren van kwaliteit – met als doel het ontwerpen van producten die zijn afgestemd op de Britse markt en gebaseerd op klantreviews en continue ontwikkeling. Daarnaast heeft NEXTBASE een technical support centre in Caerphilly, Zuid-Wales. De technische medewerkers zijn opgeleid om ondersteuning te bieden voor ieder NEXTBASE-product en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis over de garantievoorwaarden. Het technical centre richt zich op reparaties, garantie gerelateerde werkzaamheden, en research & development.

NEXTBASE

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceed.*Gemarkeerde velden zikn verplicht cm in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen