4WD Festival editie 2022: 24 & 25 september - 4WD Festival

4WD Festival editie 2022: 24 & 25 september

Beste 4WD-geinteresseerden,

We hebben het 4WD Festival de afgelopen twee jaar in nauwe samenhang met de Gemeente Oss weten te organiseren. Naar onze mening met veel succes, als was het lastig met alle Corona beperkingen die we voorgelegd kregen. Een succes mogen we de afgelopen edities wel noemen, vandaar dat we in 2022 naar 2 volle dagen gaan! De inschrijvingen voor zowel de zaterdag als zondag zijn enige tijd geleden gestart en nu hebben we de site ook helemaal 2022 aangepast, houd deze dus in de gaten, want we brengen vrijwel iedere dag wel iets nieuws op de site (www.4wdfestival.nl)

We gaan dit jaar een route rondom Oss uitzetten, die twee maal daags gereden kan worden, onder begeleiding en met een groepje. Een leuke ‘Greenlane’ route die geschikt is voor SUV’s en standaard 4WD’s. Nieuws hierover volgt t.z.t. Ook het nieuws met betrekking tot het programma zal geupdate worden, alsmede de aanvulling van het standhoudersdorp en de nieuwtjes die onze standhouders te vertellen hebben. Het rally/Dakar-kampement begint ook vorm te krijgen, dus houd deze pagina ook zeker in de gaten.

Naast de site doen we veel aan promotie op onze social media kanalen en bieden we met 4WD Magazine een wat diepere indruk van al hetgeen we ondernemen qua 4WD Festival. Leuk om te vertellen is dat we met uitgave 07/08-2022 de eerste 4WD Festival 2022 Special aanbieden! Naast ruim 100 pagina’s aan pick-up nieuws/rij-indrukken/verhalen/accessoires/etc. dus ook een 4WD Festival Special! Deze uitgave kun je hier kopen

Wil je ook sponsor of standhouders tijdens het 4WD Festival zijn?! Check dan nu de mogelijkheden. Met ruim 8.500 bezoekers afgelopen jaar, zijn we van mening dat we onze standhouders en sponsoren voldoende publiek hebben te bieden. Geinteresseerd publiek ook nog eens. 4WD Festival is het ideale podium om je bedrijf te promoten. Inschrijven via deze link.

Zo, weer een korte update omtrent het 4WD Festival editie 2022. Mocht je vragen hebben, dan vernemen we het graag & we zien je in ieder geval op 24 & 25 september a.s. in Oss tegemoet!

DATE: 24 & 25-09-2022
WHERE: OSS (NRD-BRABANT)
WHAT: 4WD Festival 11th EDITION
WHY: 4X4 FUN – OFF-ROADING – FAMILIE UITJE – STANDHOUDERS – FOOD & DRINKS – DAKAR/RALLY KAMP – DEMO’S – KIDSPLAY – ELECTRICAL INTRO 4X4 – AND?