Cooper Rally team

Informatie volgt.

Tim Coronel ‘Maxxis Dakar Team’

Tim Coronel, één van Nederlands bekendste autocoureurs is sinds 2007 actief in ‘Le Dakar’. Gesponsord door bandenpartner Maxxis Tyres, reed hij sinds 2010 de rally der rally’s in de soloklasse in zijn Maxxis Dakar Buggy en sinds 2018 samen met Tom in ‘The Beast’.

En niet zonder succes: elke editie heeft hij in het eindklassement het podium behaald, waarvan drie keer als winnaar! Tijdens het 4WD Festival zijn er weer diverse voertuigen van het Maxxis Dakar Team te bewonderen.

www.timcoronel.nl

De Mitsubishi Pajero’s

De Pajeros zijn er klaar voor en uiteraard hun bemanning ook. Pier Kerkstra en Sjoerd Willebrands Bakker weer in de oersterke, bijna 30 jaar oude Pajero 2,5 Tdi en Albert Roelofs en Stephan Willmann in de Pajero V6. En om het team helemaal compleet te maken, beide Pajeros en crew worden wederom super onderhouden door hun TOP monteurs, Jeroen Berting en Kees Jan Fierloos.

www.facebook.com/Rally-team-Classic-Mitsubishi-Pajero

NK Offroad Racing

De organisatie van het NK ORR is in handen van de Stichting NTA en wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers, door medewerking van het RAC Twente. Eelco Bekker van eb-Personeeldiensten levert een bijzondere bijdrage aan het kampioenschap; hij maakt het mogelijk, dat ze weer een aantal bijzondere wedstrijden kunnen organiseren!

www.nkoffroadracing.nl

Clicks Rally Images

Paul en Janine Goss zijn altijd al geïnteresseerd geweest in de rallysport en in de off-road wereld. Meer dan 20 jaar hebben ze zelf in hun Range Rovers de prachtigste ritten gereden (on- en off-road), maar de laatste jaren zijn ze meer in het grotere werk verzeild geraakt. In 2017, zijn zij met hun eigen bedrijfje begonnen: Clicks Rally Images.

Dus neem eens een kijkje op www.clicksrallyimages.com, of op de Facebook pagina van Clicks!

Vertaal »