Rally Bivak - 4WD Festival

Cooper Rally team

Informatie volgt.

Tim Coronel ‘Maxxis Dakar Team’

Tim Coronel, één van Nederlands bekendste autocoureurs is sinds 2007 actief in ‘Le Dakar’. Gesponsord door bandenpartner Maxxis Tyres, reed hij sinds 2010 de rally der rally’s in de soloklasse in zijn Maxxis Dakar Buggy en sinds 2018 samen met Tom in ‘The Beast’.

En niet zonder succes: elke editie heeft hij in het eindklassement het podium behaald, waarvan drie keer als winnaar! Tijdens het 4WD Festival zijn er weer diverse voertuigen van het Maxxis Dakar Team te bewonderen.

www.timcoronel.nl

De Mitsubishi Pajero’s

De Pajeros zijn er klaar voor en uiteraard hun bemanning ook. Pier Kerkstra en Sjoerd Willebrands Bakker weer in de oersterke, bijna 30 jaar oude Pajero 2,5 Tdi en Albert Roelofs en Stephan Willmann in de Pajero V6. En om het team helemaal compleet te maken, beide Pajeros en crew worden wederom super onderhouden door hun TOP monteurs, Jeroen Berting en Kees Jan Fierloos.

www.facebook.com/Rally-team-Classic-Mitsubishi-Pajero

NK Offroad Racing

De organisatie van het NK ORR is in handen van de Stichting NTA en wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers, door medewerking van het RAC Twente. Eelco Bekker van eb-Personeeldiensten levert een bijzondere bijdrage aan het kampioenschap; hij maakt het mogelijk, dat ze weer een aantal bijzondere wedstrijden kunnen organiseren!

www.nkoffroadracing.nl

Clicks Rally Images

Paul en Janine Goss zijn altijd al geïnteresseerd geweest in de rallysport en in de off-road wereld. Meer dan 20 jaar hebben ze zelf in hun Range Rovers de prachtigste ritten gereden (on- en off-road), maar de laatste jaren zijn ze meer in het grotere werk verzeild geraakt. In 2017, zijn zij met hun eigen bedrijfje begonnen: Clicks Rally Images.

Dus neem eens een kijkje op www.clicksrallyimages.com, of op de Facebook pagina van Clicks!

Green Team Panhuijzen

Greenteam Panhuijzen is een amateur-rallyteam uit Deurne. Wat in eerste in 2018 een eenmalig avontuur zou zijn; het rijden van de Morocco Desert Challenge, gaan we in 2020 voor de derde keer deelnemen aan deze woestijnrally wat na Dakar de grootste Rally-Raid ter wereld is.Naast rijder Mike Panhuijzen en navigator Mario Martens bestaat het team uit de monteurs Frits van Dijk en Pieter Kuipers. Jori Panhuijzen en Jeroen Manders zorgen voor de administratieve werkzaamheden, waaronder ook onder andere Facebook en Instagram.Momenteel zijn we als team druk bezig met alle voorbereidingen voor de Morocco Desert Challenge 2020!

 

Vertaal »