4WD Festival editie 2022: Vertrouwd en toch anders… - 4WD Festival

4WD Festival editie 2022: Vertrouwd en toch anders…

Inmiddels is hopelijk voor iedereen duidelijk, dat we in 2022 een andere locatie voor het 4WD Festival hebben moeten zoeken. Vergunningtechnisch zat er in Oss iets niet helemaal lekker en dus zijn we noodgedwongen uitgeweken naar het motorcrosscircuit van Berghem. Fantastisch dat we daar terecht kunnen, hulde voor de mede- en samenwerking. We hebben in een maand tijd een evenement moeten verhuizen met alle logistieke en andere uitdagingen van dien. Maar we zijn niet voor één gat te vangen en dus durf ik vooraf te beweren, dat dit gewoon gelukt is, ook al moet het 4WD Festival op het moment van schrijven nog wel plaatsvinden.

Ik geloof nog meer in ons team, in de organisatorische kunde en kennis, maar vooral in ons doorzettingsvermogen om van editie 2022 een geslaagd evenement te maken. Ook de sponsoren, standhouders en rallybivakteams steunen ons volop en dat stemt gelukkig.

Zowel op zaterdag als op zondag hebben we, onder de vergunningen en voorwaarden waaronder we mogen werken, een mooi programma uitgezet. Met een hele grote Vrij Rijden off-road baan (met waterbak voor de liefhebbers) en een Technisch Parcours met off-road uitdagingen (met eveneens een waterbak). Met een standhoudersdorp van inmiddels zo’n 60 deelnemende partijen en een rally-/Dakar bivak van zo’n 30 teams. Op moment van schrijven groeit dit aantal nog altijd.

Ook de toeschouwers en Vrij Rijders weten de bestelbutton te vinden, want het begint serieus vol te lopen. Al met al hebben we geloof in een mooi evenement met wellicht wat momenten van wennen.

Ik hoop je dan ook op 24 en/of 25 september a.s. op het 4WD Festival editie 2022 in Berghem te mogen begroeten! Wij zijn er klaar voor, de standhouders zijn er klaar voor en het rallybivak eveneens, tot in Berghem/Oss! We kunnen alvast verklappen dat de verschillende standhouders niet stil hebben gezeten en tijdens 4WD Festival je van de nodige primeurs zal voorzien.

Met gemotiveerde 4WD Festival groet,

Namens alle medewerkers,

Sander van Zijl

4WD Festival: Zevenbergseweg 45, 5351 PG Berghem (Oss) Afslag Oss-Oost

Meer informatie en tickets: www.4wdfestival.nl

Oh ja, we verkopen tijdens het weekend ook gewoon tickets bij de entree, hoor, maar dan zonder kortingsvormen, o.i.d. Tot dan!