Ontdek de Standhouders van 4WD Festival Editie 2024! - 4WD Festival

Ontdek de Standhouders van 4WD Festival Editie 2024!

Het 4WD Festival editie 2024 op 14 en 15 september belooft weer een spektakel te worden met een breed scala aan standhouders die alles bieden wat een 4WD-liefhebber zich kan wensen. Bezoek de stands van gerenommeerde namen zoals 4WD Magazine, Verstralershop, PE Cars, Oostendorp 4WD Specialist, en Subaru Kleinwier, die allemaal klaarstaan om je te voorzien van de nieuwste producten en inzichten in de off-road wereld.

Ontdek ook de avontuurlijke voertuigen van Saris Adventure Vehicles en RAY Exclusive Overlands, en vergeet niet langs te gaan bij Autobedrijf van Tilborg (Isuzu Benelux) voor deskundig advies. Voor al je off-road benodigdheden kun je terecht bij Offroad-parts.nl, terwijl MenKnow Adventures je laat kennismaken met avontuurlijk reizen. Liefhebbers van supercars zullen genieten van Bos V8 Supercars, en de car-catwalk toont verschillende uitgedoste voertuigen.

Ook aanwezig zijn Vouwwagencentrum, Saris 4×4, Rockyman.nl, Intermotive.nl, General Cars & Parts, Jeep Club Nederland, ANVT, Dreamtrails, Ad van Dortmont, Polaris Benelux, 4WD Travel, 4×4 Haarlemmermeer, en Mini-Dakar Trucks.

Deelnemen aan 4WD Festival Editie 2024?

Het 4WD Festival is een sprankelend 4×4 evenement met enthousiaste standhouders, aantrekkelijke activiteiten en een gezellige sfeer. Van importeurs tot kledingstands, van rally-teams tot 4×4-clubs en van off-road reisbureaus tot food and drinks stands; er is voor ieder wat wils. Heb jij producten of diensten die aansluiten bij de 4×4 wereld? Wil je een workshop geven of iets met outdoor kleding doen? Dan is het 4WD Festival echt iets voor jou! Voor deelname kun je contact opnemen via svzijl@4wdmagazine.nl of bellen naar +31 (0)346 – 213029.

Mis deze kans niet om de meest indrukwekkende 4×4 voertuigen en accessoires te ontdekken en deel te nemen aan een onvergetelijk evenement. We zien je graag op 14 en 15 september op het 4WD Festival!