Het 4WD Festival is meer dan zomaar een 4×4-evenement - 4WD Festival

Dit wordt de 11e editie van het 4WD Festival en de 3e van 2 dagen, ofwel een heel weekend. Dit legt een serieus zware druk op een aantal medewerkers van 4WD Magazine, die al ruim 5 maanden bezig zijn om alles te stroomlijnen. Alles dat nodig is om het evenement uitdagend, enerverend, avontuurlijk en gezellig te maken. Maar ook om de vergunningen, verzekeringen en alle benodigdheden te verzorgen. Hebben we voldoende afzetlint, spijkers en zijn onze eigen promotietenten nog representatief, of moeten er nieuwe komen. Hoe gaan de entreetickets en rallybordjes er dit jaar uitzien en wat gaan we aan nieuwigheden in het standhoudersdorp en rallybivak opzetten. Het zijn serieus veel overwegingen, waar we uiteindelijk veel knopen voor dienen door te hakken.

Dit is het 2e jaar dat we het 4WD Festival in Berghem organiseren, omdat Oss helaas voor nu een volledig dichte deur is. We zijn door de mensen van Berghem fantastisch ontvangen en het lijkt, alsof we al jaren samenwerken. Dit maakt het voorwerk eenvoudiger, simpelweg, omdat ze weten, wat onze wensen zijn en wat we aan elkaar hebben. Het off-road terrein dient voor 4×4 gebruik elk jaar andere uitdagingen te hebben en daar werken we met elkaar hard aan.

Wij zijn vol vertrouwen in de komende editie van het tofste 4WD off-road event van de Benelux. Je kunt zaterdag 23 en zondag 24 september genieten van een grote variëteit aan 4×4’s, een breed georiënteerd standhoudersdorp en heel veel actie van de verschillende rally-/Dakar-demo’s. De meest gevarieerde en bijzonder geprepareerde 4×4’s zul je er gedurende het gehele weekend tegenkomen. Zowel in het standhoudersdorp & rallybivak, als op de twee off-road parcoursen. Van de nieuwe Land Rover Defender, tot de Hummer H1 en van een originele Suzuki Samurai tot een heftig geprepareerde Ultra4 bolide.

 

Geniet tijdens het 4WD Festival editie 2023 ook van Vrij Rijden, de waterbak, verschillende demo’s, onze spreekstalmeester Hans Weder, 4×4 fun, een groot en divers standhoudersdorp, verschillende kinderactiviteiten, uitgebreide catering, de mogelijkheid tot meerijden, spectaculaire nieuwtjes en introducties en veel bekende off-road rallycoureurs en andere bekenden. Op het moment van schrijven zijn we nog vol in de voorbereiding. Houd vooral onze website en de social media in de gaten voor het laatste nieuws!

Tot het weekend van 23 & 24 september in Berghem. We kunnen niet wachten je te verwelkomen.

Namens alle medewerkers en met gemotiveerde 4WD-groet,

4WD Festival

Sander van Zijl