4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

  4x4 nieuws

  4WD Shopping

  4WD Shop

  Nieuwe uitgave

  4WD Travel

  Joinville Joinville
  Besides many drive
  you can enjoy the French cuisine.
  Croatia Hiking Croatia Hotel
  Rough, varied and always challenging.
  Poland heavy Poland Heavily
  The high parts of the Sudeten Mountains provide the backdrop
  for the trip to Poland

  4WD Agenda

  [add_eventon_list number_of_months=”2″ event_count=”3″ show_limit=”no” hide_past=”yes” ]

  Like ons op

  • De steile en gladde hellingen op een viertal instructieterreinen in de buurt van Joinville (Noord-Frankrijk) zijn voor deze cursus van 4WDTravel.nl van grote waarde. Hier stoomt 4WD Travel je klaar voor de reizen met een zwart label. Het accent ligt op veiligheid, zelfredzaamheid en het gebruik van bergingshulpmiddelen. Los van kennisvergroting, passen we deze kennis tijdens de ritten door de bossen ook veelvuldig toe. https://4wdtravel.nl/product/gevorderden-cursus/

   De steile en gladde hellingen op een viertal instructieterreinen in de buurt van Joinville (Noord-Frankrijk) zijn voor deze cursus van 4WDTravel.nl van grote waarde. Hier stoomt 4WD Travel je klaar voor de reizen met een zwart label. Het accent ligt op veiligheid, zelfredzaamheid en het gebruik van bergingshulpmiddelen. Los van kennisvergroting, passen we deze kennis tijdens de ritten door de bossen ook veelvuldig toe.

https://4wdtravel.nl/product/gevorderden-cursus/

   16 hours ago