4WD Festival 2024: Het Ultieme Off-Road Avontuur op 14 en 15 September - 4WD Festival

4WD Festival 2024: Het Ultieme Off-Road Avontuur op 14 en 15 September

Het is weer bijna zover! Op 14 en 15 september 2024 vindt de nieuwste editie van het 4WD Festival plaats. Dit evenement is dé plek voor off-road liefhebbers om samen te komen, nieuwe avonturen te beleven en de nieuwste trends en producten in de off-road wereld te ontdekken. Het belooft een weekend vol actie, spanning en innovatie te worden.

Tickets Verkrijgbaar

Wil je erbij zijn? Tickets voor het 4WD Festival 2024 zijn nu beschikbaar via de officiële website van het 4WD Festival. Zorg dat je er snel bij bent.

Verstralershop: Terugblik op een Succesvolle Deelname in 2023

Een van de opvallende deelnemers van de vorige editie was Verstralershop. Dit bedrijf, gespecialiseerd in krachtige verlichtingssystemen voor off-road voertuigen, wist zich te onderscheiden tijdens het 4WD Festival 2023. We blikken terug op hun deelname en kijken uit naar hun aanwezigheid op de komende editie.

Partner in Actie

Verstralershop was een trotse standhouder op het 4WD Festival 2023. Hun stand trok veel aandacht dankzij de indrukwekkende demonstraties van de nieuwste verlichtingsoplossingen. Bezoekers konden producten van topmerken zoals Baja Designs en Lazer van dichtbij bekijken en advies inwinnen over de beste verlichtingsopties voor hun voertuigen.

Persoonlijke Aanpak en Maatwerk

Wat Verstralershop echt uniek maakt, is hun persoonlijke benadering. Ze staan bekend om hun uitstekende klantenservice en hun vermogen om maatwerkoplossingen te bieden. Tijdens het festival konden bezoekers zelf ervaren hoe Verstralershop aandacht besteedt aan de specifieke behoeften van elke klant, wat resulteert in tevreden klanten en langdurige relaties.

Tijdens het festival hadden ze de Europese primeur van de nieuwste Lazer-lampen, beschikbaar in verschillende kleuren. Deze baanbrekende producten trokken veel belangstelling en lieten zien dat Verstralershop vooroploopt in verlichtingstechnologie.

Deelnemen aan 4WD Festival editie 2024?

Een sprankelend 4×4 evenement met enthousiaste standhouders, aantrekkelijke activiteiten en een gezellige sfeer. De ideale plek om je product op een authentieke en aantrekkelijke manier aan de man brengen. Heb jij producten te koop of sluiten je diensten aan bij het 4×4 wereldje, wil je een workshop geven of doe je iets met outdoor kleding?

Dan is het 4WD Festival echt iets voor jou! Heb je nog vragen over deelname aan het 4WD Festival, stuur dan een mail naar: svzijl@4wdmagazine.nl of bel naar +31 (0)346 – 213029.

4WD Festival editie 2024

Het 4WD Festival 2024 belooft wederom een spectaculair evenement te worden. Met verschillende standhouders, die bewezen hebben dat zij niet alleen hoogwaardige producten leveren maar ook persoonlijke en maatwerkoplossingen bieden, wordt dit een weekend om niet te missen. Zorg dat je erbij bent en geniet van alles wat het 4WD Festival te bieden heeft!

Tickets voor het 4WD Festival 2024 zijn nu beschikbaar via de officiële website van het 4WD Festival. Mis het niet!