General Tire is hoofdsponsor van het 4WD Festival 2024 - 4WD Festival

General Tire is hoofdsponsor van het 4WD Festival 2024

Het 4WD Festival staat voor alles dat met off road rijden te maken heeft. Je kunt tijdens deze outdoor dagen door het ruige terrein rijden met je eigen voertuig, kijken naar de vele demo’s, leuke stands bezoeken of de uitgestalde robuuste bolides van binnen en buiten bekijken. Ook hoofdsponsor General Tire gooit de tent open voor geïnteresseerden in on- en off road banden. Het van oorsprong Amerikaanse merk bestaat al meer dan 100 jaar en biedt de ervaring en een goed assortiment dat aansluit bij de voertuigen van de bezoekers.

Tijdens het festival kunnen bezoekers vrijblijvend de stand oplopen, de banden bekijken en vragen stellen. Heb je zelf off-road ervaring? De Nederlandse vertegenwoordigers van onze hoofdsponsor horen graag jouw ervaring! De echte terreinrijder weet dat de kwaliteit van banden wel degelijk verschil maakt. Niet alleen de duurzaamheid is een belangrijk criteria, vooral de grip op ruw terrein is van cruciaal belang bij gevaarlijke hellingen en glibberige ondergronden. Rijd je veel op ruw terrein? Dan is veiligheid topprioriteit.

Daarnaast moeten de banden onbetwist voldoen aan de hedendaagse eisen van de Europese autofabrikanten.  De banden van General Tire worden tegenwoordig geproduceerd door één van Europa’s bekendste en beste producent Continental. Zij begrijpen dat banden de belangrijkste bijdrage hebben aan grip, veiligheid en vooral ook veel rijplezier!

Assortiment
Of je nu op verharde wegen rijdt of onbekend terrein verkent, General Tire biedt SUV- en 4×4-bestuurders robuuste en duurzame banden voor elke toepassing. Het General Tire assortiment dat momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar is, sluit aan bij het hedendaagse Nederlandse SUV en 4×4 wagenpark. Er zijn maten beschikbaar voor vele bekende voertuigen:

General Tire

Meer informatie
Op de website www.generalbanden.nl kun je het huidige assortiment SUV en 4×4 banden van de Nederlandse distributeurs terugvinden. Zoek je een dealer/montagepunt in de buurt?
Dan kan de dealer locator op de website daarbij helpen. Kom je er niet uit? Stuur dan een berichtje via de website met je vraag.