Cooper Tires – 4WD Festival

Goede match met Cooper Tires als hoofdsponsor van het 4WD Festival 2021

Tijdens het festival kun je vrijblijvend de stand oplopen en kennis maken met de brede Cooper range, vragen stellen en je ervaringen delen met de Nederlandse vertegenwoordigers van onze hoofdsponsor. De echte terreinrijder weet dat de kwaliteit van je banden wel degelijk verschil maakt. Niet alleen de duurzaamheid is een belangrijk criteria, vooral de grip op ruw terrein is van cruciaal belang bij gevaarlijke hellingen en glibberige ondergronden. Cooper Tires richt zich op deze zaken. Veiligheid is top prioriteit. Daarnaast staat Cooper garant voor een goede service en moeten de banden onbetwist voldoen aan de hedendaagse eisen van de Europese autofabrikanten. Kom langs bij onze Cooper stand en doe mee aan onderstaande acties!

– Via de 4WD nieuwsbrief ontvang je een coupon voor een exclusieve Cooper Tires drinkbeker. Kom langs bij de Cooper Tires stand met je uitgeprinte coupon en ontvang deze gewilde drinkbeker! Let op! OP = OP

– Doe daarnaast mee met de prijsvraag en maak kans op leuke Cooper Tires prijzen. Tijdens het 4WD Festival ontvang je een flyer met QR-code om mee te doen met de prijsvraag!

De oprichting van Cooper Tires

Cooper Tires heeft een lange geschiedenis. Het merk vindt zijn oorsprong in Okron Ohia USA, opgericht in 1914 door de zwagers John F. Schaefer en Claude E. Hart. Het hoofdkantoor bevindt zich in Findlay Ohia. Tegenwoordig heeft het merk fabrieken in de USA, Mexico, China, Servië en in de UK.  Cooper produceert banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s en 4×4 voertuigen.

Europese ambassadeurs

Cooper investeert niet alleen veel in R&D en technologie, maar heeft ook zeer gerespecteerde ambassadeurs die garant staan voor de hoge kwaliteit.
Voormalig Formule 1 coureur en DTM-ster  David Coulthard is Coopers ambassadeur namens de Ultra High Performance range. Hij ondersteunt het Europese bandenprestatie ontwikkelingsprogramma en voelt zich vooral aangetrokken door Cooper’s  veiligheids- en kwaliteitsbewaking.

Daarnaast is Cooper ook nog exclusief leverancier en associate partner van FIA World Rally Cross Championship. Zij staan achter Cooper omdat deze banden ongekende grip en tractie bieden op zowel de tarmac ondergrond als op gravel. Zij vinden dat de banden all-round performance bieden.

Het lijkt ons duidelijk dat we in Cooper een mooie match hebben gevonden: Off road rijden is een leuke en veelzijdige hobby, maar het moet ook veilig zijn.

Cooper biedt zomer- en winterbanden voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s en 4×4 voertuigen en is in héél Nederland verkrijgbaar.

Bezoek de Cooper website: coopertires.nl

Cooper Tires
Bezoek de Cooper stand

Bezoek de Cooper stand! Vertegenwoordigers horen graag jouw ervaringen over het merk en kunnen daarnaast meer informatie geven over de banden van Cooper.

Cooper Tires

Het NIEUWE COOPER TIRES/4WD FESTIVAL PROMOTIEBORD!

Cooper Tires
Goede match met Cooper Tires als hoofdsponsor van het 4WD Festival 2021

Tijdens het festival kun je vrijblijvend de stand oplopen en kennis maken met de brede Cooper range, vragen stellen en je ervaringen delen met de Nederlandse vertegenwoordigers van onze hoofdsponsor.

4WD Festival