rallybivak 2024 - 4WD Festival

RALLY BIVAK

ROCA RALLY TEAM

Roca rally team is een amateur team dat serieus bezig is om mooie rally’s te rijden. 

Check: facebook.com/roca.rallyteam en/of bezoek 14&15 september a.s. het 4WD Festival om dit team aan het werk te zien!

 

4X4 EXTREMESHOP

Rally Team 4×4 Extreme Shop is een rallyteam met een Toyota Land Cruiser 80, waarmee ze in diverse rallies, met veel liefde, tijd en plezier proberen rallysucces te behalen! 

4x4extremeshop.be

H&R LOO OFFROAD

H&R Loo Offroad is een enthousiast team dat deelneemt met een Jeep CJ o.a. aan het Nederlands Kampioenschap Off Road Racing.

UpdateS kun je volgen via: facebook.com/ivecovoerendaal

 

WIEL LOO

Wiel Loo is een ervaren off-road rijder, die de meest technische en uitdagende off-road wedstrijden niet uit de weg gaat!

 

AERTS OFFROAD RACING

Rick Aarts zelf is een actief offroadsporter van 4×4 snelheidswedstrijden samen met zijn dochter Nienke als navigator. Hij rijdt vanaf 1992 met een Mercedes 300GE maar vanaf 2005 met een Bowler Wildcat.

Niet geheel zonder succes getuige 12 keer nederlands Kampioen en diverse overwiningen in het buitenland. Daarbij komen de 7 jaar Dakar ervaring (2 keer als wedstrijdrijder in een Bowler) goed van pas. Door zijn deelname in de Offroadsport heeft Rick Aarts vele contacten opgedaan, waardoor al vele rijders met schade aan hun race- of rallyauto’s de weg naar Schijndel gevonden hebben.

Ook werden er al diverse aanpassingen aan rally auto’s gedaan! 

aartsautoschade.nl/offroadsport

RALLY TEAM LOLKEMA RACING

Rally team Lolkema Racing, Bestaande uit broer en zus Harm en Fleur Lolkema, Zij staan en rijden tijdens de demo’s van het rallykampement tijdens 4WD Festival 2024.

 

ATS RACING

Rally team, rijdt met Can-Am Maverick X3 en doet mee aan de zwaarste rally van de wereld: de Dakar Rally, kijk op atsrally.nl

DELIVERYBIKE DAKAR TEAM

Volg ons in het avontuur naar Dakar. Check: facebook.com/DeliverybikeDakar/

Voor meer informatie en kom naar het 4WD Festival om dit off-road team met eigen ogen te aanschouwen!

TEAM ORANGE BULL

Wij zijn Team Orange Bull, een opkomend rallyteam, gedreven door passie en vastberadenheid met de ambitie om de Dakar Rally te rijden. Volg onze reis, ervaar avontuur en ontdek unieke sponsor- en samenwerkingsmogelijkheden.

facebook.com/teamorangebull