D&R OFF-ROAD: Het Dynamische Team Achter de Gave Off-Road Actie - 4WD Festival

D&R OFF-ROAD: Het Dynamische Team Achter de Gave Off-Road Actie

D&R OFF-ROAD is het jonge, dynamische team dat alle off-road spektakels in Nederland vastlegt voor de meest adembenemende actiebeelden in de off-road sport. Twee jaar geleden begonnen ze met een eenvoudig filmpje op de telefoon. Inmiddels is hun uitrusting uitgebreid tot een complete filmset, inclusief drones en geavanceerde camera’s, om geen enkel moment van de actie te missen.

Met ogen op de grond en in de lucht zorgen ze ervoor dat elke sprong, modderbad en technische passage perfect in beeld wordt gebracht. Het team is actief bij meerdere organisaties en evenementen, waar ze altijd zorgen voor feestelijke en spectaculaire beelden. Vorig jaar waren ze aanwezig op het 4WD Festival, waar ze een super video maakten die je kunt bekijken op hun YouTube-kanaal. Deze video geeft een geweldige indruk van de sfeer en de actie tijdens het festival.

Bekijk de video hier: D&R OFF-ROAD op 4WD Festival 2023

Wil jij zelf ook zo’n gave hoodie of t-shirt zoals deze gasten dragen? Check ze hier en bestel jouw exemplaar! Bestel nu je D&R OFF-ROAD merchandise

Wil je samenwerken met dit geweldige team? Neem dan contact op via: DRoffroad@hotmail.com voor meer informatie.

Oproep voor 4WD Festival 2024: Mis het 4WD Festival editie 2024 niet op 14 en 15 september op de crossbaan in Berghem! Dit festival biedt een unieke kans om het beste van de off-road wereld te ervaren, met spectaculaire voertuigen, demo’s. Tickets 4WD Festival.