Ultimate off-road experience bij Oostendorp 4×4! - 4WD Festival

Ultimate off-road experience bij Oostendorp 4×4!

Oostendorp 4×4 is officiel importeur voor de Benelux van het gerenommeerde Australische merk Ironman 4×4, een familiebedrijf opgericht in 1958. Ironman 4×4 is een wereldwijde speler met een breed, scherp geprijsd, en kwalitatief hoogwaardig aanbod van veersystemen, onderdelen en accessoires voor het volledig prepareren van 4×4’s.

Alu-Cab

We zijn officiel dealer van het Zuid-Afrikaanse Alu-Cab, dat evenals Oostendorp 4×4 en Ironman 4×4, een familiebedrijf is. Alu-cab is begonnen in 1999 met als doel het ontwikkelen van compacte en lichte kampeermogelijkheden voor avontuurlijke omgevingen. Hiervoor werden de allereerste aluminium (dak)tenten, canopies en camperunits ontwikkelt, die inmiddels wereldwijd furore maken

Oostendorp 4×4

Oostendorp 4×4 is de merkonafhankelijke 4×4 specialist die volledig is gericht op offroad rijden en kamperen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte 4×4’s, verhuur, reparatie, preparatie, onderdelen, accessoires en camperunits. Hiermee maken we de ultieme Oostendorp 4×4 experience voor iedereen bereikbaar. Oostendorp 4×4 is een zelfstandig onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1976. Begonnen als Toyota dealer in Uden, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder in mobiliteit met Toyota, Mazda en Hyundai dealerbedrijven, schadebedrijven, een verhuurtak en merkonafhankelijke leasemaatschappij. Vanuit onze Toyota historie is bij ons een passie voor 4×4 rijden ontstaan. Toyota heeft met de Land Cruiser en Hilux altijd een zeer sterk aanbod van 4×4 en terreinauto’s gehad en heeft ons geïnspireerd tot waar we nu met Oostendorp 4×4 zijn.

Benieuwd? Kom naar de stand van Oostendorp 4×4 op de komende editie van 4WD Festival!