4WD Festival 25 & 26 september 2021 - 4WD Festival

4WD Festival 25 & 26 september 2021

Op moment van schrijven hebben zich ruim 22 standhouders ingeschreven en maar liefst 13 Dakar/Rally teams van diverse pluimage. Op www.4wdfestival.nl bieden we de meest actuele indruk van de inschrijvingen. Tijdens het 4WD Festival is de Vrij Rijden off-road baan dit jaar goed aangepakt en aangepast en biedt nieuwe uitdagingen voor de off-roaders. De demo’s van de Dakar & overige rally wagens/trucks zullen spektakel bieden en de HUSAR-Winch Challenge demo’s zullen extreem zijn. De waterbak is goed gevuld en zal menig toeschouwers geamuseerd bezighouden. De RC- 4WD miniaturen zijn vertegenwoordigd door RC Overdose en een prachtige off-road miniatuur baan bieden. Hier valt te genieten van de enorm diverse miniatuur off-road baan (achter het hek weliswaar). Voor de inwendige mens is ruim voldoende aanbod. Diverse cateringplekken om wat te bestellen en je daarna direct weer naar een van de bezienswaardigheden qua 4×4 spektakel te kijken. Aan de kindjes is uiteraard gedacht. Luchtkussens, maar ook outdoor spele-dingen staan voor ze klaar. Hierdoor kun je van het 4WD Festival een leuk familie-uitje maken. De standhouders bieden veel te zien voor de bezoekers. Van kleding, tot accessoires, van nieuwe 4WD’s tot oldtimers, van banden tot lieren en van verlichting tot reizen. 4WD Festival biedt het allemaal. Niets wordt aan het toeval overgelaten om de presentatie en kwaliteit van het evenement op het hoogste niveau neer te zetten.

Het 4WD Festivalterrein heeft in 2021 een metamorfose ondergaan, waardoor we nog meer zichtplekken op de baan kunnen aanbieden en waardoor het standhoudersterrein en het rallybivak nog meer in het oog springen zal.

Entreekaartjes en Vrij Rijden kaartjes zijn te bestellen via: www.4wdfestival.nl of https://www.facebook.com/4wdfestival/shop/?ref_code=mini_shop_page_shop_tab_cta&ref_surface=page

Meer informatie omtrent standhouders plekken en/of rallybivak neem dan vooral contact op met de organisatie:

4WD Festival

Koningin Wilhelminaweg 441

3737 BE Groenekan

+31(0)346-213029

4WD Festival