Standhouders 2024 - 4WD Festival

SPONSOR

POLARIS BENELUX

Bij Polaris maken we niet alleen maar geweldige producten omdat het werk is, het is vooral ook een manier van leven. Daarom is onze overtuiging in staal geëtst bij de ingang van elke Polaris locatie. Onze werknemers zijn, naast het bouwen en ontwerpen van de machines, ook hele enthousiaste rijders. Deze combinatie zorgt ervoor dat we met elkaar samenwerken aan het ontwikkelen van het unieke rijgevoel en te komen tot de ultieme “Way Out”.

www.polarisbenelux.com

4WD MAGAZINE 

4WD Magazine biedt off-road ontspanning in deze drukke tijden. Iedere maand het leukste, meest bijzonder, unieke 4×4 nieuws door je bus. We verhalen over nieuwe 4WD’s, reisverhalen, rally wedstrijden, militair 4×4-nieuws, tot productnieuws, occasions, evenementen en zo veel meer! Online zijn we eveneens aanwezig met actueel 4×4 nieuws, een online editie en een 4WD-Shop: www.4wdmagazine.nl Check ook onze facebookpagina met een gemiddeld bereik van 23.000 per week. 4WD Magazine mag niet ontbreken bij jou als 4×4 liefhebber.

4wdmagazine.nl

STANDHOUDERS

4WD TRAVEL 

Off-road genieten in de breedste vorm doe je bij 4WD Travel, dan kies je voor een professionele off-road reisorganisatie. Onze ervaren reisleiders en het 4WD Travel kantoor als backup, zorgen voor een ultieme 4×4 reiservaring. Ook voor beginnende terreinrijders bieden onze off-road cursussen een goede start in je verder 4×4-leven. En als je een evenement georganiseerd wilt hebben, dan ben je bij 4WD Travel aan het juiste adres. www.4wdtravel.nl

4wdtravel.nl

Ontdek het avontuur met Subaru bij Kleinwier! Dé Subaru Zes Sterren Dealer in Zuid-Holland. Sinds 1988 zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van dit iconische automerk, zelfs ver buiten onze regio. Met ons toegewijde team van specialisten bieden wij een uitgebreide voorraad van zowel nieuwe als gebruikte Subaru’s, en verzorgen we tevens al het benodigde onderhoud en Custom Made aanpassingen.

Ontdek onze brede selectie van modellen, waaronder de nieuwe Crosstrek en de elektrische Solterra. Met een Subaru maak je van elke rit een nieuw avontuur! Dankzij de standaard AWD en allround Safety kom je comfortabel en veilig op elke bestemming.

Naast ons uitgebreide aanbod zijn we ruim 7 jaar geleden gestart met onze Custom Made Projecten. In opdracht van mede Subaru liefhebbers passen we hun Subaru aan naar wens, met onder andere onze in Nederland gefabriceerde 2 inch liftkits, all-terrain banden, extra verlichting en de nodige bescherming op, aan en onder de auto.

Benieuwd naar alles wat Kleinwier te bieden heeft? Bekijk onze diensten & projecten op www.kleinwier.nl of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

www.kleinwier.nl

Laat het kind in jezelf los

Het comfort en de luxe van een Porsche gecombineerd met het avontuurlijke en vrijgevochten karakter van een Overland. RAY Exclusive Overlands gelooft in het samenbrengen van tegenstellingen. Chique, maar ook avontuurlijk. Speels, maar ook serieus. Uitgesproken, maar ook bescheiden. Een auto voor dagelijks gebruik, maar ook voor avontuur. Laat je verwachtingen los, breng het kind in jezelf naar boven en geniet van een gevoel van vrijheid en speelsheid.

Koop een kant-en-klare RAY Overland of laat ons jouw Porsche voorzien van meer avontuur.

exclusiveoverlands.nl

 

 

SARIS 4×4

Saris 4×4 Auto- en Bandenbedrijf is de 4×4- en SUV-specialist bij uitstek. En Saris 4×4 is onbetwist de pick-up specialist. Off-road rijden en 4×4-auto’s zijn echt onze grote passie. Wij willen je graag alles over de wereld, die 4×4 heet, vertellen…

www.saris4x4.nl

BOS V8 Supercars

Bos V8 Supercars is gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s, met in het bijzonder Ford Pick-Up Trucks. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, apk en onderhoud voor elke type Amerikaanse auto. Daarnaast staan wij graag voor u klaar op het gebied van Import, Export, Onderdelen, Kenteken klaarmaken, RDW en TUV keuringen. Ook kunnen wij diverse betaalbare lease vormen aanbieden.

www.v8supercars.nl

ISUZU DEALER VAN TILBORG

Van Tilborg zet jouw wensen centraal. Welk autobedrijf heeft een goede reputatie? Wie heeft een goede service-organisatie? Waar krijg ik kwaliteit voor mijn geld? Juist! Bij Van Tilborg. Want daar sta je als klant centraal. Zo werken wij en onze medewerkers. Van Tilborg: ruim 50 jaar! www.van-tilborg.nl

www.van-tilborg.nl

SARIS ADVENTURE VEHICLES 

Saris Adventure Vehicles; Build by Jip. Reis en expeditievoertuigen, bedacht, ontworpen en gebouwd in Valburg. Van kleine aanpassing tot totaalbouw en maatwerk oplossingen. Voor elke avontuurlijke reiziger.

www.buildbyjip.nl

Jeep Club Nederland
De Grootste en meest Actieve Jeep Club van Nederland. Gedurende het jaar organiseert deze Club meerdere evenementen voor Jeep. 

www.jeepclub.nl