Cooper Tires breidt gamma verder uit - 4WD Festival

Cooper Tires breidt gamma verder uit

Het tijdschrift Auto Express vermeldde de Cooper Discoverer® All Season in zijn 2020 All Season bandentest en omschreef de band als ‘goed uitgebalanceerd’ en ‘de band die je moet kiezen als rijcomfort jouw prioriteit is’. Met de uitbreiding van het assortiment komen er vier nieuwe maten beschikbaar voor 17 inch wielen (variërend van 205/45R17 XL tot 225/60R17 XL), en ook voor 18 inch (215/50R18) en 19 inch (225/55R19).

De kracht van de Discoverer®All Season

De Discoverer® All Season band draagt het 3PMSF (sneeuwvloksymbool) en het M+S symbool voor winterse omstandigheden en is ontworpen om het hele jaar door betrouwbare tractie te bieden in onvoorspelbare weersomstandigheden. De Discoverer® All Season is ontworpen om lang mee te gaan. Zo zorgen het duurzame loopvlak, de rubbersamenstelling en de geavanceerde constructie voor een lage slijtage. De nieuwste all season silica- en harstechnologie zorgen voor een compound, die grip biedt onder wisselende omstandigheden en temperatuurverschillen. De 3D-ribben en groeven zorgen voor een uitstekende waterafvoer en remprestaties op nat wegdek, waarmee de band een EU-label B in deze categorie heeft behaald.

Cooper Tires 

Cooper is sinds 1914 een gevestigde naam in het on- en off-road segment. De focus ligt op het maken van kwaliteitsbanden, die goed presteren en duizenden kilometers meegaan. De Discoverer® All Season maakt deel uit van een uitgebreide range zomer-, winter- en all season banden voor personenwagens, SUV’s en 4×4’s. 

Cooper banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Informeer bij je lokale bandenleverancier naar het assortiment. Of kijk op www.coopertires.nl 

Cooper Tires