4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door! - 4WD Festival

4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

De kogel is door de kerk; het 4WD Festival in 2020 gaat op 13 september door! In overleg met de gemeente Oss en onder de voorwaarden, zoals ze nu gelden, kunnen we van start. Het is kort dag, maar er is ons als organisatie en vooral als liefhebbers, veel aan gelegen om iedereen een fraai ‘Corona’ 4WD Festival voor te schotelen. Weliswaar in een andere vorm dan de afgelopen jaren, maar tegelijkertijd met hartstikke leuke, avontuurlijke elementen in de huidige opzet.

Het ‘Vrij-Rijden’ is uitgebreid. Naast het parcours dat je op de off-road baan kunt rijden, kun je nu van een ‘Technisch-Parcours’ gebruikmaken en leggen we een zogeheten ‘Trial-Parcours’ aan, waar je je voor kunt inschrijven. Meer te doen dus op de off-road baan en met je eigen 4×4!

Het standhoudersdorp zal kleinschaliger zijn, dan de afgelopen jaren. Hier doen we er, in nauw overleg met onze standhouders, alles aan om zoveel mogelijk diversiteit en uitdagingen te bieden. Verder gaan we een 4WD-bioscoop creëren, we hebben een uitgebreid en ‘Corona-proof’ catering kampement en de deelnemende standhouders bieden uiteraard ook veel 4×4-vertier. Voor de kinderen hebben we veel speel-mogelijkheden, waar ze, naast alle 4×4-indrukken, zich op de diverse speeltoestellen kunnen uitleven.

We houden, uiteraard, zeer veel rekening met het coronavirus. Er zijn veel hygiëne-punten, veel plekken om even uit te rusten met voldoende afstand, we bieden mondkapjes met speciale 4WD Festival uitstraling en ook de standhouders zorgen, dat je voldoende mogelijkheid hebt om 1,5 meter afstand te bewaren.

Uiteraard wordt de dag voorzien van tekst en commentaar door onze 4WD Festival spreekstalmeester en zijn er voldoende mogelijkheden om een sanitaire stop te maken.

Wil je meer weten over ons ‘corona-protocol’ check dan de website en schrijf je vooral in, want vol = dit keer echt = vol qua Vrij-Rijden (en je krijgt een tof 4WD Festival editie 2020 rallybordje cadeau!) . Entreekaartjes kun je ook met korting op de site bestellen. Hierbij bieden we allerlei leuke extraatjes, dus check www.4wdfestival.nl

We hopen je snel meer nieuws te kunnen melden over de standhouders en activiteiten op 13 september a.s.

Met dank en gemotiveerde 4WD Festival-groet,

Namens alle collega’s,

Sander van Zijl